SJELLE NE SHQPERI NGA FIRSTFLOOR

Zbuloni Elegancën dhe Fortësinë e

Parketeve SPC

Mirë se vini në FIRSTFLOOR – Zgjedhja Juaj e Parë për modelet Premium të Parketëve Vinyl SPC

RRUGETIMI JONE

0 +

Projekte te Realizuara

0 +

Vite Eksperience

PSE TE ZGJEDHIM PARKETET SPC

Pamja Autentike e Drurit

Origjinaliteti dhe bukuria e drurit. Parketet SPC imitojnë pamjen natyrale të drurit. Të lehtë për tu mirëmbajtur.

Kundra Ujit 100%

Thuajini lamtumirë shqetësimeve për shpuzat dhe lagështinë. Vinyl SPC është rezistent ndaj ujit, duke e bërë atë një zgjidhje të përshtatshme për kuzhinat, banjot dhe zona të tjera me lagështi.

Durabilitet i Jashtëzakonshëm

Përjetoni një parket që i reziston kohës. Baza e Kompozitit të Gurit (SPC) shton stabilitet strukturor, duke siguruar që parketi juaj të mbetet i fortë kundër goditjeve, shkarjeve dhe lëvizjeve të përditshme.

RRETH SPC

Zbuloni Elegancën dhe Durueshmërinë me Parketët SPC

FIRST FLOOR krenohet për ofrimin e nje game të gjerë të parketeve SPC që perputhin bindshëm stilin me qëbdrueshmërinë. Koleksioni ynë ofron më shumë se 50 dekore të përshtatura për cdo stil arredues.

Instalimi i Lehtë

Mirëmbajtje e Ulët

Shumllojshmeri dizajnesh

PRODUKTE

Zgjedhja juaj FIRSTFLOOR

Përmirësojeni hapësirën tuaj të jetesës ose të punës me një parket që kombinon elegancën dhe durueshmërinë. Eksploroni opsionet tona të parketeve SPC dhe zbuloni pse FIRST FLOOR është zgjedhja e preferuar për ata që kërkojnë një ekuilibër të përsosur midis stil-it dhe forcës.

Pse te zgjidhni FIRST FLOOR

CILËSI MAKSIMALE

FIRST FLOOR ka një histori të pasur në fushën e parketëve dhe mbledh një skuadër të kualifikuar të ekspertëve për të ofruar këshillë dhe zgjidhje të personalizuara për nevojat tuaja të veçanta.

Shkarkoni Broshurat Tona

REZISTENCE E JASHTEZAKONSHME

SHËRBIMET

Shërbimet Tona

KONSULTIM

Ofrojmë shërbime konsultimi për të ndihmuar klientët të zgjedhin opsionin e duhur të dyshemes SPC bazuar në preferencat e tyre, buxhetin dhe kërkesat e veçanta.

INSTALIM

Ofrojmë shërbime profesionale për instalimin e parketeve SPC.

MIRËMBAJTJE

Ofrojmë shërbime rregullimi dhe mirëmbajtje për parketet SPC.

Shumllojshmeri dizajnesh

FOTO GALERI

shtresat

STRUKTURA

Struktura e pparketit perbehet  nga 7 shtresa rezistente.

VLERËSIME

Komentet e Klientëve

Artikuj

Te Fundit

Jetë e Lehtë: Avantazhet e Mirëmbajtjes dhe Instalimit të Parketit SPC nga First Floor

Jetë e Lehtë: Avantazhet e Mirëmbajtjes dhe Instalimit të Parketit SPC nga First Floor

Ky artikull përqëndrohet në avantazhet praktike të zgjedhjes së parketit me teknologjinë SPC për shtëpinë…

Estetika e Shkëlqimit: Zgjedhje të Stilizuara me Parketin SPC të First Floor

Estetika e Shkëlqimit: Zgjedhje të Stilizuara me Parketin SPC të First Floor

Ky blog hulumton aspektet estetike të parketit me teknologjinë SPC nga First Floor. Nga teksturat…

Revolucionimi i Hapësirës Tuaj: Avantazhet e Parketit me Teknologjinë SPC nga First Floor

Revolucionimi i Hapësirës Tuaj: Avantazhet e Parketit me Teknologjinë SPC nga First Floor

Në këtë artikull, eksplorojmë ndikimin transformues të parketit me teknologjinë SPC në ambiente të banimit…